INFORMAȚIE TEHNICĂ DESPRE INSTALAREA TAVANELOR EXTENSIBILE:

TEHNOLOGIA PRODUCERII SI INSTALARII TAVANELOR EXTENSIBILE DE INALTA CALITATE

Instalarea tavanelor extensibile reprezintă un proces destul de simplu, și decurge în cîteva etape:

Primul pas este măsurarea încăperii Dvs. Lucrătorul nostru se prezintă la locul stabilit din timp,unde își va lua toate notițele necesare, și vă va ajuta cu alegerea facturii, culorii și design-ului potrivit.Inginerul nostru, în oficiu, procesează conturul tavanului și creează schița pentru modelarea acestuia.Tavanul se produce individual pentru fiecare interior!

 

Image
Image
Image
Image
A doua zi, pe întreg perimetrul încăperii se atașează o baghetă, iar cu ajutorul unei unelte speciale instalăm timp de cîteva minute tavanul mult dorit! Montarea acestuia se petrece mai jos cu 0,8 mm – 3 cm de tavanul principal, ceea ce ajută la estomparea vizuală a tuturor defectelor și neregularităților. Tavanele sunt compatibile cu orice sistem de iluminare, iar instalarea acestora necesită doar cîteva minute. La etapa finală, specialiștii noștri montează un șnur special, care are rolul de a estompa vizual spațiul de 8 mm, dintre peretele și tavanul Dvs. extensibil. Lucrul cu tavanele extensibile durează timp de cîteva ore, și se petrece fără murdărie și fără necesitatea de a muta mobila.

DIN CE SUNT COMPUSE TAVANELE EXTENSIBILE?

COMPOZIȚIA CHIMICĂ A ȚESĂTURII : 100% PVC

Producția noastră deține absolut toate certificatele ecologice și sanitare internaționale, cît și naționale.Țesătura PVC cu care lucrează meșterii noștri este una absolut sigură, care își păstrează culoarea și rezistența de-a lungul a zeci de ani.

Reprezintă o companie formată dintr-o echipă de profesioniști la nivel superior. De mai mult de 10 ani noi santem PRIMA companie din România care se axează exclusiv pe crearea și instalarea tavanelor extensibile de calitate.  Alegerea în favoarea noastră reprezintă o decizie rațională și potrivită pentru casa Dvs.! Vom fi încîntați să colaborăm împreună!

Image
Image
Image