Duminică, 01 Decembrie 2019 07:56

Tavanele întinse într-o clădire nouă

Written by
Rate this item
(0 votes)

Astăzi, tavanele întinse într-o clădire nouă sunt cea mai bună opțiune. Instalarea lor durează puțin, iar durata de utilizare este de aproximativ 30 de ani..

Se știe că contracția unei clădiri noi durează câțiva ani și în acest timp pot apărea pauze în tavane în clădiri noi, iar pentru a evita astfel de probleme, este necesar să instalați un astfel de material practic ca plafoane suspendate.

   Această acoperire de tavan nu crăpa și nu își schimbă aspectul nici atunci când casa se micșorează. Astfel, ceea ce se va întâmpla cu tavanul principal va fi ascuns sub tavanul întinzător. A instala tavanele întinse într-o clădire nouă înseamnă a scăpa de probleme de fisuri și de contracție.

 Pe lângă faptul că plafoanele întinse ascund dezavantajele asociate cu contracția clădirii, acestea prezintă multe alte avantaje:

Izolare fonică. Clădirile moderne au, de regulă, plafoane prea subțiri. Pentru a reduce zgomotul inutil, este necesar să instalați tavane acustice suspendate. Structura unică a plafoanelor prezentate oferă reflectarea undelor acustice și absorbția oricărui zgomot.

Durabilitate. Tavanele întinse au o durată de viață foarte lungă, în timpul căreia pânza rămâne într-o formă perfectă.

Rezistența la umiditate. O altă proprietate importantă a plafoanelor suspendate. În clădirile noi, există probleme frecvente cu canalizarea și canalizarea, inclusiv ca urmare a lucrărilor de reparații și construcții de către vecini. Dezvăluirea conductelor sau scurgerea lor într-o clădire nouă este un caz comun. Tavanele întinse pot reține o cantitate mare de apă timp de câteva ore înainte de sosirea meșterilor. Astfel, puteți salva reparația.

 
Read 2968 times Last modified on Luni, 02 Decembrie 2019 09:45

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.